Activiteiten Voor Watou, Abele en Sint-Jan-ter-Biezen
Login 

'n zwartn frak

Description:
Op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari organiseren de muziekliefhebbers van WatouDou de tweede editie van ’n Zwartn Frak: twee avonden vol gratis live optredens in het Festivalhuis in Watou.

Vrijdagavond gaan we van start met de vierkoppige heavyrock band Bogus Nim uit Ieper dat een mix van heavyblues en stonerrock brengt. De heren van Pawnshop Blvd. nemen over en verrassen het publiek met hun ‘West Flemish 21th Century Rock ’n Roll’. Daarna is het de beurt aan Flink 82 die, zoals de naam doet vermoeden, een tribute brengt aan rockband Blink 182. DJ Tom Deplaecie verzorgt de muzikale fade-out met zijn favoriete eighties platen.

Op zaterdagavond steekt Swoun van wal. Dit trio is afkomstig uit Harelbeke en brengt het publiek in vervoering met hun shoegazenummers. Zij worden afgelost door de garagerock van Aping Friends die de mosterd haalde bij Millionaire. Ook op zaterdag opent DJ Tom Deplaecie zijn platenkast om de avond in schoonheid te eindigen.

Benieuwd wie op 26 mei op het podium van Waves of Joy zal schitteren? De bands worden tijdens ’n Zwartn Frak bekendgemaakt!
Location: festivalhuis
URL: http://nzwartnfrak.watoudou.be/
Status: Waiting for approval
Date: Friday, February 16, 2018
Time: 20:00-00:00 EST
Duration: 4 hours
Access: Public
Created by: Public Access
Updated: Sunday, January 28, 2018 19:29 GMT
Participants: Public Access (?)
Attachments: None

www.watou.com www.abele.be www.sint-janterbiezen.be careyewebs careye@telenet.be